tentang Kami

Perusahaan mangrupikeun perusahaan komprehensif swasta anu khusus dina panalungtikan perlindungan lingkungan sareng produk énergi énggal. Didasarkeun kana panalungtikan sareng pamekaran ilmiah sareng perbaikan téknologi sareng tujuanana pikeun penjualan reputasi. produk Thecompany urang utamana kaasup sistem solar ningkatna, sistem tracking surya, sistem solalfloating, lampu surya, jsb Penjualan taunan sistem ningkatna surya reaches.2gw, Produk parusahaan dijual sakuliah Cina, sarta ogé diékspor ka Éropa, Australia, Asia Tenggara jeung nagara jeung wewengkon séjén.

12+

Taun

10+

Panghargaan

70000

Palanggan

produk

Tatasurya

Panel panonpoe

Carport Solar

Asesoris

Dual Axis Tracker Sistim nyukcruk Solar

Dual Axis Tracker Sistim nyukcruk Solar

Dual Axis Tracker Sistim nyukcruk Solar

550W Monocrystalline Satengah Panels Solar Grid

550W Monocrystalline Satengah Panels Solar Grid

550W Monocrystalline Satengah Panels Solar Grid

TouYou Solar Inverter Pikeun Grid

TouYou Solar Inverter Pikeun Grid

TouYou Solar Inverter Pikeun Grid

TouYou tilepan Panel Surya

TouYou tilepan Panel Surya

TouYou tilepan Panel Surya

TouYou Solar Inverter Grid Dihubungkeun Hybrid Inverter

TouYou Solar Inverter Grid Dihubungkeun Hybrid Inverter

TouYou Solar Inverter Grid Dihubungkeun Hybrid Inverter

Sistem Énergi Surya Imah Sistem Pamasangan Surya

Sistem Énergi Surya Imah Sistem Pamasangan Surya

Sistem Énergi Surya Imah Sistem Pamasangan Surya

ALUMINIUM SOLAR hateup CARPORT STRUKTUR RACING

ALUMINIUM SOLAR hateup CARPORT STRUKTUR RACING

ALUMINIUM SOLAR hateup CARPORT STRUKTUR RACING

TouYou Solar Panel Ransel

TouYou Solar Panel Ransel

TouYou Solar Panel Ransel

PAKET BATTERY LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

PAKET BATTERY LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

PAKET BATTERY LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

48v 120ah Solar Batre Imah Paké 6kwh Litium Ion Batre

48v 120ah Solar Batre Imah Paké 6kwh Litium Ion Batre

48v 120ah Solar Batre Imah Paké 6kwh Litium Ion Batre

gampang ngagunakeun

Operasi basajan tur gancang diajar eta sakali

warta panganyarna

Sababaraha patarosan pencét

Naon Ngajantenkeun Parkir Mobil Panel Surya Efisien?

parkir mobil panel surya abah cahya panonpoé, ngarobahna kana kakuatan bersih. Struktur ieu nyampur desain sareng fungsina, ngalindungan kendaraan tina unsur-unsur bari ngahasilkeun énergi anu tiasa dianyari.

Tempo deui

Ngurangan Karbon Tapak: Mangpaat Solar Carports

Kanopi carport surya mawa spin seger pikeun ngamangpaatkeun sinar panonpoé.

Tempo deui

Panggihan Mangpaat Solar Tracker Kit

Kit tracker surya ningkatkeun usaha énergi bersih ku ngamungkinkeun panél nuturkeun panonpoé, ku kituna nyandak langkung seueur cahaya.

Tempo deui
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami