rreth SHBA

Kompania është një ndërmarrje private gjithëpërfshirëse e specializuar në kërkimin e mbrojtjes së mjedisit dhe produkteve të reja të energjisë. Ai bazohet në kërkimin shkencor dhe zhvillimin dhe përmirësimin teknologjik dhe synon shitjen e reputacionit. Produktet e kompanisë përfshijnë kryesisht sistemin e montimit diellor, sistemin e gjurmimit diellor, sistemin solal lundrues, llambat diellore, etj. Shitjet vjetore të sistemit të montimit diellor arrijnë. 2gw, produktet e kompanisë shiten në të gjithë Kinën, dhe gjithashtu eksportohen në Evropë, Australi, Azinë Juglindore dhe vende dhe rajone të tjera.

12+

viti

10+

Çmimet

70000

Klienti

produkt

Sistem diellor

Panele diellore

Carport Solar

Aksesorë

Sistemi i gjurmimit diellor të gjurmuesit të dyfishtë

Sistemi i gjurmimit diellor të gjurmuesit të dyfishtë

Sistemi i gjurmimit diellor të gjurmuesit të dyfishtë

Rrjet gjysëm i paneleve diellore monokristaline 550W

Rrjet gjysëm i paneleve diellore monokristaline 550W

Rrjet gjysëm i paneleve diellore monokristaline 550W

Inverter diellor TouYou për rrjet

Inverter diellor TouYou për rrjet

Inverter diellor TouYou për rrjet

Paneli diellor i palosshëm TouYou

Paneli diellor i palosshëm TouYou

Paneli diellor i palosshëm TouYou

Inverter Hibrid i lidhur me rrjetin TouYou Solar

Inverter Hibrid i lidhur me rrjetin TouYou Solar

Inverter Hibrid i lidhur me rrjetin TouYou Solar

Sistemi i Energjisë Diellore në shtëpi Sistemi i montimit diellor

Sistemi i Energjisë Diellore në shtëpi Sistemi i montimit diellor

Sistemi i Energjisë Diellore në shtëpi Sistemi i montimit diellor

STRUKTURA RAFIKE KARPORT KATITI DIELLORE KULTI ALUMINI

STRUKTURA RAFIKE KARPORT KATITI DIELLORE KULTI ALUMINI

STRUKTURA RAFIKE KARPORT KATITI DIELLORE KULTI ALUMINI

Çanta shpine me panel diellor TouYou

Çanta shpine me panel diellor TouYou

Çanta shpine me panel diellor TouYou

PAKETË E BATERISË JONI LITIUM 3.2V 3000MAH

PAKETË E BATERISË JONI LITIUM 3.2V 3000MAH

PAKETË E BATERISË JONI LITIUM 3.2V 3000MAH

Bateri diellore 48v 120 ah, Përdorimi në shtëpi Bateria e litiumit 6 kwh

Bateri diellore 48v 120 ah, Përdorimi në shtëpi Bateria e litiumit 6 kwh

Bateri diellore 48v 120 ah, Përdorimi në shtëpi Bateria e litiumit 6 kwh

lehtë për t'u përdorur

Funksionimi i thjeshtë dhe i shpejtë mësojeni një herë

lajmet e fundit

Disa pyetje për shtypin

Çfarë e bën parkimin e makinave me panel diellor efikas?

Parkimi i makinave me panele diellore mbrohen nga rrezet e diellit, duke e kthyer atë në energji të pastër. Këto struktura ndërthurin dizajnin me funksionin, duke mbrojtur automjetet nga elementët ndërsa gjenerojnë energji të rinovueshme.

Shiko me shume

Reduktimi i gjurmës së karbonit: Përfitimet e portave diellore

Mbulesa diellore e portit të makinës sjell një rrotullim të ri për të shfrytëzuar dritën e diellit.

Shiko me shume

Zbuloni përfitimet e kompleteve të gjurmuesit diellor

Kompletet e gjurmuesit diellor rrisin përpjekjet për energji të pastër duke i mundësuar paneleve të ndjekin diellin, duke kapur kështu më shumë dritë.

Shiko me shume
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni