за САД

Компанијата е приватно сеопфатно претпријатие специјализирано за истражување на заштита на животната средина и нови енергетски производи. Се заснова на научно истражување и развој и технолошко подобрување и има за цел продажба на репутација. Производите на компанијата главно вклучуваат соларен систем за монтирање, систем за соларно следење, соларен лебдечки систем, соларни светилки итн. Годишната продажба на соларниот систем за монтирање достигнува. 2 gw, производите на компанијата се продаваат низ цела Кина, а исто така се извезуваат во Европа, Австралија, Југоисточна Азија и други земји и региони.

12+

година

10+

Награди

70000

Клиент

производ

Сончев систем

Соларни панели

Carport Solar

Додатоци

Соларен систем за следење со двојна оска

Соларен систем за следење со двојна оска

Соларен систем за следење со двојна оска

550W монокристална половина соларни панели мрежа

550W монокристална половина соларни панели мрежа

550W монокристална половина соларни панели мрежа

TouYou соларен инвертер за мрежа

TouYou соларен инвертер за мрежа

TouYou соларен инвертер за мрежа

TouYou преклопен соларен панел

TouYou преклопен соларен панел

TouYou преклопен соларен панел

TouYou Соларен инвертер поврзан со хибриден инвертер

TouYou Соларен инвертер поврзан со хибриден инвертер

TouYou Соларен инвертер поврзан со хибриден инвертер

Систем за соларна енергија Домашен Сончев систем за монтирање

Систем за соларна енергија Домашен Сончев систем за монтирање

Систем за соларна енергија Домашен Сончев систем за монтирање

АЛУМИНИУМСКА СТРУКТУРА НА РЕГИЛАРСКИ КОГАПИСКИ ПОКРИВ

АЛУМИНИУМСКА СТРУКТУРА НА РЕГИЛАРСКИ КОГАПИСКИ ПОКРИВ

АЛУМИНИУМСКА СТРУКТУРА НА РЕГИЛАРСКИ КОГАПИСКИ ПОКРИВ

TouYou ранци со соларни панели

TouYou ранци со соларни панели

TouYou ранци со соларни панели

ПАКЕТ НА ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА 3.2V 3000MAH

ПАКЕТ НА ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА 3.2V 3000MAH

ПАКЕТ НА ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА 3.2V 3000MAH

48v 120ah соларна батерија Домашна употреба Литиум-јонска батерија од 6 kwh

48v 120ah соларна батерија Домашна употреба Литиум-јонска батерија од 6 kwh

48v 120ah соларна батерија Домашна употреба Литиум-јонска батерија од 6 kwh

лесен за користење

Едноставно и брзо работење научи го еднаш

неодамнешни вести

Некои новинарски прашања

Што го прави ефикасно паркирањето со соларни панели?

Паркингот на автомобилот со соларни панели ја искористува сончевата светлина, претворајќи ја во чиста енергија. Овие структури го комбинираат дизајнот со функцијата, заштитувајќи ги возилата од елементите додека генерирате обновлива енергија.

Види повеќе

Намалување на јаглеродниот отпечаток: Придобивките од соларните пристаништа за автомобили

Соларната крошна за застанување носи свежо вртење за искористување на сончевата светлина.

Види повеќе

Откријте ги придобивките од комплетите за соларни тракери

Комплетите за следење на сончевата енергија ги зголемуваат напорите за чиста енергија со тоа што им овозможуваат на панелите да го следат сонцето, а со тоа да доловат повеќе светлина.

Види повеќе
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја