babagan awake dhewe

Perusahaan iki minangka perusahaan komprehensif pribadi sing spesialisasine ing riset perlindungan lingkungan lan produk energi anyar. Iki adhedhasar riset ilmiah lan pangembangan lan dandan teknologi lan ngarahake penjualan reputasi. produk Thecompany kang utamané kalebu solar soyo tambah sistem, solar sistem nelusuri, solalfloating sistem, solar lamps, etc. The dodolan taunan solar soyo tambah system reaches.2gw, Produk perusahaan sing didol ing saindhenging China, lan uga diekspor kanggo Eropah, Australia, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.

12+

taun

10+

Anugrah

70000

Pelanggan

produk

Sistem tata surya

Panel Surya

Carport Solar Kab

Aksesoris

Sistem Pelacakan Solar Axis Dual

Sistem Pelacakan Solar Axis Dual

Sistem Pelacakan Solar Axis Dual

550W Monocrystalline Setengah Panel Surya Grid

550W Monocrystalline Setengah Panel Surya Grid

550W Monocrystalline Setengah Panel Surya Grid

TouYou Solar Inverter Kanggo Grid

TouYou Solar Inverter Kanggo Grid

TouYou Solar Inverter Kanggo Grid

Panel Surya Lipat TouYou

Panel Surya Lipat TouYou

Panel Surya Lipat TouYou

TouYou Solar Inverter Grid Nyambung Hybrid Inverter

TouYou Solar Inverter Grid Nyambung Hybrid Inverter

TouYou Solar Inverter Grid Nyambung Hybrid Inverter

Sistem Tenaga Surya Ngarep Sistem Pemasangan Surya

Sistem Tenaga Surya Ngarep Sistem Pemasangan Surya

Sistem Tenaga Surya Ngarep Sistem Pemasangan Surya

ALUMINIUM SOLAR ROOF CARPORT STRUKTUR RACKING

ALUMINIUM SOLAR ROOF CARPORT STRUKTUR RACKING

ALUMINIUM SOLAR ROOF CARPORT STRUKTUR RACKING

Tas Ransel Panel Surya TouYou

Tas Ransel Panel Surya TouYou

Tas Ransel Panel Surya TouYou

PAKET BATERAI LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

PAKET BATERAI LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

PAKET BATERAI LITHIUM ION 3.2V 3000MAH

Baterei Solar 48v 120ah Ngarep Gunakake Baterei Lithium Ion 6kwh

Baterei Solar 48v 120ah Ngarep Gunakake Baterei Lithium Ion 6kwh

Baterei Solar 48v 120ah Ngarep Gunakake Baterei Lithium Ion 6kwh

gampang kanggo nggunakake

Operasi sing prasaja lan cepet sinau sapisan

warta anyar

Sawetara pitakon pers

Apa sing Nggawe Parkir Mobil Panel Surya Efisien?

Parkir mobil panel surya nggunakake sinar matahari, ngowahi dadi tenaga sing resik. Struktur kasebut nggabungake desain kanthi fungsi, nglindhungi kendaraan saka unsur nalika ngasilake energi sing bisa dianyari.

Waca liyane

Ngurangi Karbon Footprint: Keuntungan saka Carports Solar

Kanopi carport solar nggawa spin seger kanggo nggunakake sinar matahari.

Waca liyane

Temokake Keuntungan saka Kit Pelacak Solar

Kit pelacak solar ningkatake upaya energi sing resik kanthi ngidini panel ngetutake srengenge, saengga njupuk luwih akeh cahya.

Waca liyane
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita